Sorry

Hei sorry for veldig dårlig blogging av meg i det siste. Skal begynne å blogge mer nå.

Fra 1. Juli til 4 juli var jeg, Katharina, Mamma og Pappa i Danmark. Vi måtte stå opp klokka halv 4 eller 4 på Søndag fordi båten gikk 7 fra Larvik. Båten tok 4 timer.Når vi var på båten var det først tegne konkurranse da hadde jeg å Katharina tenkt til å legge over 20 tegninger der for at vi hadde større sjanse for å vinne. Men det var en mann som stod å tok i mot tegningene så vi ga en hver. Etter tegne konkurransen var det rebus løp. Der skulle man gå å svare på 12 spørsmål rundt i båten. Også var vi en liten tur på Taxfreen der kjøpte jeg meg to m&m`s pakker så fikk jeg med en høytaler. Og når vi var på taxfreen sp stod vi å så på noe greier så kom det en mann og sa skal dere stå her i hele dag eller skal dere flytte dere. Da fikk jeg å Katharina helt lættis så vi måtte gå et annet sted. Så var det kåring av  tegnekonkurranse og rebuskonkurranse. Vi vant ikke:(Men da vi var ferdig med båten måtte vi kjøre to timer for å komme til hotellet. Da vi kom fram på hotellet skulle han mannen også være på det hotellet. Også prøvde pappa og ta fra meg sprettballen min men da stod han der å holdte på å le seg i hjel. Hotellet var sånn passe ikke det fineste jeg hadde sett men vi skulle jo bare sove der. På hotellet gjorde vi ikke noe spessielt vi bare slappet av litt. Så gikk vi ut å spiste pizza og så oss litt rundt ogsånn. På Mandag stod vi opp å spiste frokost så dro vi til Djurs sommerland. Der var det veldig kult. Så dro vi fra Djurs ca halv 4 eller noe også dro vi til Randers regnskov eller hva det het. Det var tre for forskjellige land på en måte. Det var Asian, Afrika og Sør-Amerika eller noe sånt. På et rom var det edderkopper, mus og flaggermus som gikk og fløy rundt. På ett annen rom var det slanger som gikk løse. Jeg hadde en slange rundt halsen. Også var det aper, kakkilakker og noen flere dyr som gikk løse. Når vi kom på rommet gikk jeg å Katharina på et sånt treningsrom. Da kom det en mann og sa at vi var for små så vi måtte gå ut.

På Tirsdag dro vi til Djurs igenn. Vi tokk mange karuseller spessielt sverdet. Det er en karusell som går opp og ned så kiler det i magen. Den tokk vi over 15 ganger. Det var ikke så lang kø på djurs siden det er så stort. Også skulle vi badet det var veldig stort. Det var mange sklier og basseng. det var en sånn stor greie(hvet ikke hva det heter) som det rant vann overalt og det var sklier å sånt. det var også mange etasjer. også var det en sånn bøtte som fylte seg med vann den bøtta var veeeeeldig stor. Så dro vi hjem og dusja å spiste litt. Dagen etter så skulle vi dra hjem.

6. Juli eller noe sånt dro jeg å Katharina på kino og så Istid 4. Den var veldig bra. Men før det så shoppa vi en shorts og en trøye.

17. Juli kom Oda til meg vi dro på kino og så istid 4.Vi dro en tur på peppes før vi handla og så på filmen. Vi kjøpte to brus, en medium pizza og my oreo dream. Vi skjøpte ogå to JB t-shorter. Nå sitter jeg her å blogger og har doffen på fanget. I morgen(Lørdag) drar vi til syden(Tyrkia). Vi må stå opp halv 4 fordi flyet går 7.

Bilder av ting jeg kjøpte og sånt kommer etterpå:)

Blogges

Ida<3

 

 

På båten

I DanmarkLitt dårlig bilde, men det er en ape. Det
En fisk i Randers regnskov
Sånn ser Randers regnskov ut. Det er egentlig 3 sånne bygg men fikk ikke med alle;)

Det var i Djurs

Det var i Djurs
Photooshoot med Katharina
Kommer bilder fra mobilen etterpå fra da jeg å Oda var på kino.
 

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

odaogida123

odaogida123

12, Aurskog-Høland

Hei! Vi er to bestevenner.Vi spiller hånball, fotball og riding....

Kategorier

Arkiv

hits